Nyheter 2014

Nyheter 2014

23. dec, 2014
Så här i sluttampen av året kan jag bara säga att det varit ytterligare ett fantastiskt tävlingsår. Även om jag inte tävlat mycket agility alls så har suget och flytet funnits där under lagloppen. Laget har faktiskt bara varit på två tävlingar under året. Södertälje där vi plockade fyra pinnar och Smålandsstenar där vi plockade tre pinnar och blev klara för SM 2015.
I rallylydnad har allt flutit på. Tuffast har det varit med Bärtha eftersom hon är så het och allt ska gå så jäkla fort. Men summa sumarum. Äster plockade sina tre avanceradresultat och är i Mästarklass men pensionerad. Lill-Pupps fixade fm avanceradresultat och ett kanonresultat i mästarklass. Bärtha fixade både nybörjarklass och fortsättningsklass under året. Nu har vi träant hårt och ska tävla inomhus i början av nästa år.
22. nov, 2014
Lagtävlingar i Smålandsstenar. Tufft startfält med Sverige eliten på plats. Öppna snabba banor inget som direkt passar oss. Trots detta så lyckas vi plocka tre pinnar. En seger, en andra plats och en fjärdeplats. Bärtha fixar fyra snabba nollade lopp. Så nöjd med min chokladpralin.
29. sep, 2014
Fingal och resten av F-kullen fyller 5 år.
16. sep, 2014
Min chokladpralin Bärtha och resten av B-kullen fyller 9 år idag.
28. aug, 2014
D-kullen fyller 7 år.
25. aug, 2014
Lill-Pupps och resten av C-kullen fyller 8 år idag.
6. jul, 2014
H-kullen fyller 3 år.
14. jun, 2014
Tro det eller ej men efter kanonlopp så klättrade vi och slutade tia på årets SM- det ar jag nöjd med. Nu väntade bara en lång resa hem igen i morgon.
Bärtha var lite öm i sidan men efter massage med mirakel aloe vera så blev hon piggare.
13. jun, 2014
Tävlingsplatsen var speciell kanske inte så publikvänlig men helt ok.
Idag hade vi stolpe ut. Bärtha ramlade av balansbommen bland annat. Vi låg faktiskt sist av de lag som tog sig runt.
Tja då kan man ju klättra placeringar i morgon.
12. jun, 2014
Idag bar det av till SM i Sollefteå. En lååång resa. Magnus Göte och jag samåkte i samma bil. Magnus bil är väldigt teknisk så jag sa med en gång att den kör jag inte. Eftersom jag är en rastlös själ så efter tre korsord och ett par kapitel i en bok så blev det facebook inlägg resten av resan upp. Efter Uppsala så kändes det som om vi bara körde genom landskap av skog skog och åter skog. man blev alldeles chockad om man så ett hus eller flera utmed vägen.
Campingen var fantastisk. vilken utsikt man hade från fönstret.
3. maj, 2014
Rallylydnad i Älmhult. Bärtha het och hinner sätta ner rumpan i slalom och spiral så tiorna rök.
Pupps och Äster gjorde debut i avancerad klass. Det slutade strålande 70p med Pupps och 93p och en tredjeplats med Äster.
1. maj, 2014
Rallylydnadstävling i Växjö. Bärtha gör premiär i nybörjarklass. 95 p men jag tar i henne och diskar oss. I nästa runda var hon helt galen så det blev bara strax under 60p.
21. apr, 2014
Gamla Bianca fyller 13 år.
7. apr, 2014
E-kullen fyller 5 år idag.
27. mar, 2014
Äster och resten av A-kullen fyller 10 år idag.
16. jan, 2014
Bärtha har fått fyra underbara valpar. Fyra tikar. Tre liver och en liver roan.
1. jan, 2014
Alla vi på Kennel Mångsysslaren önskar alla gamla och blivande valpköpare en god fortsättning på det nya året.